Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑΣ
Καλώς ορίσατε στο forum "Η παρέα της σταυροβελονιάς". Για να μπορείτε να συμμετέχετε, θα πρέπει να εγγραφείτε.
Καλή διαμονή και διασκέδαση!

Με εκτίμηση
Σταυροβελονιά
Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑΣ
Καλώς ορίσατε στο forum "Η παρέα της σταυροβελονιάς". Για να μπορείτε να συμμετέχετε, θα πρέπει να εγγραφείτε.
Καλή διαμονή και διασκέδαση!

Με εκτίμηση
Σταυροβελονιά
Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑΣ

Μια φορά και έναν καιρό, ήταν η σταυροβελονιά...και έφτιαξε την πρώτη αυστηρά και μόνο, ελληνική γυναικεία κοινότητα, με θέμα... ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑ!!!
 
ΦόρουμΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΜοσχάρι Στρογγανόφ με πάστα  I_icon_mini_portalΣύνδεση

 

 Μοσχάρι Στρογγανόφ με πάστα

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Staurovelonia
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Staurovelonia


Αριθμός μηνυμάτων : 34
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Ηλικία : 56
Τόπος : Δήμος Καματερού, Ν. Αττικής

Μοσχάρι Στρογγανόφ με πάστα  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Μοσχάρι Στρογγανόφ με πάστα    Μοσχάρι Στρογγανόφ με πάστα  EmptyΤετ Ιουλ 13, 2011 12:50 am

Μοσχάρι Στρογγανόφ με πάστα  676-8828_medium
Συστατικά συνταγής

500γρ φιλέτο μοσχάρι κομμένο σε κύβους
1 κ.σ. βούτυρο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
300γρ. μικρά άσπρα μανιτάρια
400γρ. πάστα ταλιατέλες ή παπαρδέλες
3 κρεμμύδια στιφάδου, ψιλοκομμένα
1 κ.σ. αλεύρι
300ml ζωμός βοδινού
1 κ.σ. γεμάτη μουστάρδα ντιζόν
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
4 κ.σ. κρέμα γάλακτος
Φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Οδηγίες συνταγής

Σε ένα μεγάλο βαθύ αντικολλητικό τηγάνι, λιώστε το μισό βούτυρο και το μισό ελαιόλαδο. Ανεβάστε τη θερμοκρασία και σωτάρετε το κρέας μέχρι να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές.
Βγάλτε το κρέας από το τηγάνι, προσθέστε τα μανιτάρια και σωτάρετε για λίγα λεπτά. Τα αφαιρείτε και τα φυλάτε μαζί με το κρέας.
Στο μεταξύ βράζετε την πάστα όπως συνήθως. Κρατήστε τα ζυμαρικά στο νερό τους στην κατσαρόλα για να διατηρηθούν ζεστά.
Λιώστε το υπόλοιπο βούτυρο με το ελαιόλαδο στο τηγάνι και σωτάρετε τα κρεμμύδια σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν. Πασπαλίστε με το αλεύρι και τα φέρνετε λίγες βόλτες.
Σταδιακά προσθέτετε το ζωμό βοδινού καθώς ανακατεύετε.
Αφήστε τη σάλτσα να κοχλάσει για 5 λεπτά και μετά προσθέστε τη μουστάρδα, τον πελτέ, την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι.
Αφήστε να κοχλάσει για 1 λεπτό ακόμα και προσθέστε το κρέας με τα μανιτάρια στο τηγάνι.
Αφήστε να σιγοβράσουν για λίγα λεπτα και είναι έτοιμο.
Τότε σουρώνετε τα ζυμαρικά, τα βάζετε πάλι στην κατσαρόλα, προσθέστε λίγο μαϊντανό και ανακατέψτε.
Σερβίρετε στα πιάτα την πάστα, από πάνω το κρέας και πασπαλίστε με μαϊντανό.
Πηγή ενημέρωσης: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.staurovelonia.blogspot.com/
Anna

Anna


Αριθμός μηνυμάτων : 679
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2011
Ηλικία : 51
Τόπος : Θεσσαλονίκη , Ν Ραιδεστός

Μοσχάρι Στρογγανόφ με πάστα  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μοσχάρι Στρογγανόφ με πάστα    Μοσχάρι Στρογγανόφ με πάστα  EmptyΠαρ Ιουλ 15, 2011 10:47 am

Καλό φαίνεται...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Staurovelonia
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Staurovelonia


Αριθμός μηνυμάτων : 34
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Ηλικία : 56
Τόπος : Δήμος Καματερού, Ν. Αττικής

Μοσχάρι Στρογγανόφ με πάστα  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μοσχάρι Στρογγανόφ με πάστα    Μοσχάρι Στρογγανόφ με πάστα  EmptyΠαρ Ιουλ 15, 2011 11:43 pm

Να σου πω την μαύρη μου αλήθεια, δεν το έχω φτιάξει... Αλλά έπρεπε κάτι να βρώ για ν' αναρτήσω... Αν το φτιάξετε και βγει χάλι μαύρο, μην με αρχίσετε στα καντήλια!!!! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.staurovelonia.blogspot.com/
Anna

Anna


Αριθμός μηνυμάτων : 679
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2011
Ηλικία : 51
Τόπος : Θεσσαλονίκη , Ν Ραιδεστός

Μοσχάρι Στρογγανόφ με πάστα  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μοσχάρι Στρογγανόφ με πάστα    Μοσχάρι Στρογγανόφ με πάστα  EmptyΣαβ Ιουλ 16, 2011 10:52 am

Χαχαχαχαχα! (πέθανα στο γέλιο με την απάντηση σου!!!!!)
Πάντως έτσι που το διαβασα καλό μου φαίνεται, πέρα απο την πλάκα!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
Μοσχάρι Στρογγανόφ με πάστα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΑΣΤΑ ή ΠΑΣΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑΣ :: Συνταγές μαγειρικής.-
Μετάβαση σε:  
phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις