2 ΠΑΚΕΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΤΙ ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΓΡ DIGESTIVE.(Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ)
150 GR BOYTYΡΟ (ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΜΙΣΟ ΒΙΤΑΜ ΜΙΣΟ ΑDORO)
1/2 ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΚΟΝΙΑΚ
500ΓΡ ΑΝΘΟΤΥΡΟ
2 ΚΡΕΜΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 35 %ΛΙΠΑΡΑ
4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΑΧΝΗ
500ΓΡ ΚΕΡΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
ΑΡΚΕΤΗ ΚΑΝΕΛΛΑ
ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ Η ΤΑΨΑΚΙ 28 CM
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΧΤΥΠΩ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΟΝΗ .ΛΥΩΝΩ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ .ΣΤΟ ΤΑΨΑΚΙ ΒΑΖΩ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΑΖΑ.ΤΗΝ ΑΠΛΩΝΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΩΝΩ ΚΑΛΑ.ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΕΡΚΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΒΑΖΩ ΤΟ ΤΑΨΑΚΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΑΧΝΗ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΣΤΙΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΣΑΝΤΙΓΥ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΩΜΕΝΟ ΑΝΘΟΤΥΡΟ (ΜΕ ΤΟ ΠΗΡΟΥΝΙ) ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΣΙΓΑΝΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΗΣ ΣΑΝΤΙΓΥ.
ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΚΑΝΕΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΥ.ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΝΕΡΟ ΔΙΑΛΥΩ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΣΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΕ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΑΧΝΗ .ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΗΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ.ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΥ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ .
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .