ΥΛΙΚΑ:
50 KAΪΣΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΜΠΕΜΠΕΚΟ (ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΛΥΚΟ) ΟΧΙ ΩΡΙΜΑ.
2 ΚΙΛΑ ΖΑΧΑΡΗ
4 ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΕΡΟ
1 ΒΑΖΟ ΓΛΥΚΟΖΗ (400γρ.)
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
80γρ ΞΥΝΟ
1 ΠΕΤΡΑ ΑΣΒΑΣΤΗ (ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΒΗΣΜΕΝΟΣ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ, ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟΝΕΡΟ ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ (ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΤΟΝ ΑΣΒΕΣΤΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ) , ΕΠΕΙΤΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΜΕ ΤΟ ΞΥΝΟ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ. ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ, ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΪΣΙΑ ΜΑΖΙ ΞΑΦΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΒΗΝΟΥΜΕ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ, ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΞΥΝΟ ΚΑΙ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΪΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ, ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΥΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ, ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΚΑΪΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΟΥΝ ΣΙΡΟΠΙ. ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΔΕΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΖΕΛΕ, ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΠΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ