3 ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΚΡΑΣΙΟΥ ΛΑΔΙ
2 ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΚΡΑΣΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
2 ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΚΡΑΣΙΟΥ ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ Η ΜΑΥΡΟ
2 ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ MULTI NA ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΑΛΕΥΡΙ
1 ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΛΥΩΝΩ 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΚΟΦΤΟ ΣΟΔΑ ΜΕΣΑ
2,5 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΕΙΚΙΝ
1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΛΑ
ΑΛΕΥΡΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΚΙΛΟ Η ΟΣΟ ΣΗΚΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΖΥΜΗ ΕΥΠΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΗ .
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΖΥΜΗ ΕΥΠΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΣΦΙΚΤΗ .ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΦΕΤΕΣ .ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΨΗΣΙΜΟ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΩΡΑΙΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΣΠΑΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΦΕΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 100 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΑΓΑΝΑ.ΤΑ ΦΥΛΑΜΕ ΣΕ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΕΡΟΣΤΕΓΩΣ Η ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΒΑΖΟ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΜΑΛΑΚΑ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΜΕ ΠΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΑ .
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ .ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ .